23 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
24-3-2018 01:53:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
De vraagtekens in onze geplaatste review moeten uitroeptekens zijn!!!
24-3-2018 01:26:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Top autobedrijf! Vanaf het kopen en inruilen van onze auto ging alles naar wens. Hadden een euvel aan de auto, helaas net een week buiten de garantie, wat schetst onze verbazing het werd gerepareerd onder de garantie!! Hier kan geen dealer met een showroom vol auto's tegenop. De koffie was goed bij Fiks, maar de service nog beter! Een dikke 10. Dit bedrijf is voor ons de eerste keuze als er weer een andere auto gekocht moet worden??????
29-10-2017 20:06:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Op internet een mooie VW Golf Highline gezien bij autoservice Fikse na een mail e hebben gestuurd met een inruilvoorstel werd ik netjes door de heer Kok gebeld. Al pratende kwamen we tot een toe te betalen bedrag. Na nagedacht te hebben en nog een mail wisseling weer telefonisch met elkaar gesproken en kwamen we aardig dicht bij elkaar. Na een bezichtiging van de VW Golf en een vrijblijvende proefrit zijn we eruit gekomen. Toen we onze VW Golf gingen ophalen stond deze al netjes klaar op ons te wachten en de afspraken over hoe we de auto wilden hebben waren netjes nagekomen. Een monteur van autoservice Fikse heeft netjes onze telefoons gekoppeld aan de auto zodat we dat niet zelf hoefden te doen. Nadeel vond ik wel dat we naar een andere garage moesten om de auto op onze naam te zetten. We rijden nu een paar dagen in de VW Golf en kunnen niets anders zeggen dat we een goede koop hebben gedaan. Goede service, duidelijke uitleg, verstand van zaken en behulpzaam en eerlijk.
14-12-2016 14:19:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantgerichte service. Altijd alles in goed overleg. Consequent uitleg over alle werkzaamheden met daardoor inzicht in de kosten. Aanzienlijk goedkoper dan menig groot bedrijf. Kortom een kleine, maar daardoor volledig te vertrouwen garage, niet uit op winst, maar op eerlijke klantvriendelijkheid.
14-12-2016 14:18:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantgerichte service. Altijd alles in goed overleg. Consequent uitleg over alle werkzaamheden met daardoor inzicht in de kosten. Aanzienlijk goedkoper dan menig groot bedrijf. Kortom een kleine, maar daardoor volledig te vertrouwen garage, niet uit op winst, maar op eerlijke klantvriendelijkheid.
7-12-2016 18:52:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Autoservice Fikse goede kwaliteit vakkundig en klantvriedelijkheid Jan Groothuis uit Doornspijk
3-12-2016 18:24:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
In september een Volkswagen Polo uit 2010 aangeschaft. Alles m.b.t. de aankoop en afhandeling netjes geregeld, er was nog een klein mankementje met de verwarming, dit is gerepareerd voordat we de auto kwamen ophalen. Na een tijdje nog een kleinigheidje met de auto, koelvloeistof lekte. Goed en snel opgelost en viel binnen de garantieperiode, dus super service!
30-8-2016 12:42:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Autoservice Fikse Oldebroek is een klein bedrijf, maar de woorden KWALITEIT, SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID mogen hier met hoofdletters worden geschreven. Ik heb bij hen in juli een gebruikte Dacia Duster Anniversaire gekocht, en van A tot Z heb ik hier een goed gevoel over. De afspraken werden keurig nagekomen. Het personeel is niet alleen vakkundig, maar ook meedenkend. Zeer vriendelijke en vooral ook betrouwbare eigenaar, die overal bij betrokken is. Kortom: Prima auto bij een prima bedrijf gekocht. Niets dan lof !
4-8-2016 11:34:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk personeel. Vakkundig advies. Meedenkend en betrouwbaar. 3 auto's gekocht en altijd keurig onderhouden. Kom zeker terug.
11-12-2015 10:36:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Al jaren klant bij Fikse en heb daar goede ervaringen mee. Reparaties worden goed uitgevoerd en afspraken worden nagekomen, dus betrouwbaar. Fikse onderscheid zich ook door de klantvriendelijkheid. Er is altijd wel ruimte voor reparaties die op korte termijn moeten gebeuren. Prima garage!
11-12-2015 10:35:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goede vlotte service en correcte afhandeling
11-12-2015 10:35:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijke eigenaar van een klein bedrijf. Goed bereikbaar en zichtbaar vanaf de weg. Afspraken zijn bij de verkoop keurig nagekomen.
11-12-2015 10:33:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prima samenwerking, er wordt goed meegedacht. Laagdrempelig, goede service.
11-12-2015 10:33:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne mensen en uitstekende service!
11-12-2015 10:26:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Voorbeeldige garage met vriendelijk personeel. Uitstekende service en aanbevelenswaardig. Maken waar, hetgeen ze beloven en niet duur.
11-12-2015 10:25:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prima meegedacht, eerlijk, betrouwbaar. Goed en altijd bereikbaar, geen overbodige luxe, maar daar zit ik ook niet op te wachten. Zeer correct en vriendelijk. Ervaring nadat 2 zoons hier al eerder een auto hadden gekocht is uitstekend.
11-12-2015 10:20:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Fikse autoservice is een klein maar betrouwbaar bedrijf. De eigenaar heeft goed meegedacht en is absoluut geen “gladde praatjesmaker” zoals je die wel eens tegenkomt. Ook de afspraken tussen overeenkomst en afleveren die gemaakt zijn, zijn prima nagekomen. Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken.
10-12-2015 17:30:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed en dynamisch bedrijf
10-12-2015 17:30:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aardige eigenaar die vertrouwen geeft bij de aankoop.
10-12-2015 17:27:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
kom er al jaren. Heb er 3 auto’s gekocht. netjes afgeleverd, goede service en ook onderhoud is goed. reparaties gaan in goed overleg. Zeer vriendelijk personeel je kunt altijd bellen voor informatie en bij nood proberen ze altijd mee te denken.
9-12-2015 15:10:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Een vertrouwd autobedrijf, goede service, vriendelijk personeel Jl. smart Fortwo uit 2007 gekocht, na 1 week stond ik stil omdat de versnellingsbak kapot was. Deze hebben ze zonder problemen uit coulance vervangen.
9-12-2015 15:06:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week vrijdag een clio uit 2003 gekocht, proefrit ging goed, autogekocht zonder garantie. Meteen de dag erna op de snelweg toch opgemerkt dat de auto af en toe raar voelde. Ik mocht maandag meteen langs komen, ze konden het niet meteen vinden dus ik heb de auto achtergelaten en op woensdag werd ik alweer gebeld dat hij klaar stond. Ik heb niks hoeven betalen ondanks dat ik geen garantie had, top service en hele aardige mensen! Nu een week later rijd de auto nog steeds super dus hij is echt goed gemaakt, bedankt autoservice fikse! :)
8-12-2015 11:36:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Betrouwbaar en deskundige personeel!
  • Volvo S60 2.0 INTRO EDITION AUTOMAAT | ADD. CRUISE | PARKEERSENSOREN

    Volvo S60

    2.0 INTRO EDITION AUTOMAAT | ADD. CRUISE | PARKEERSENSOREN
    • Bouwjaar:2010
    • Km. stand:168.550
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 12.245,-
    Bekijk deze auto
  • Land-Rover Range Rover Evoque Coupé 2.0 Si 4WD Prestige

    Land-Rover Range Rover Evoque

    Coupé 2.0 Si 4WD Prestige
    • Bouwjaar:2011
    • Km. stand:186.726
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 19.945,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Caddy Bestel 1.6 TDI AIRCO|NWE MODEL|MARGE AUTO

    Volkswagen Caddy

    Bestel 1.6 TDI AIRCO|NWE MODEL|MARGE AUTO
    • Bouwjaar:2012
    • Km. stand:263.772
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 5.845,-
    Bekijk deze auto
  • Mini Mini 1.5 One D Business Edition

    Mini Mini

    1.5 One D Business Edition
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:125.037
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 13.499,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Beetle Cabriolet 2.0 TSI R-LINE SPORT 211 PK

    Volkswagen Beetle

    Cabriolet 2.0 TSI R-LINE SPORT 211 PK
    • Bouwjaar:2013
    • Km. stand:93.626
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 19.445,-
    Bekijk deze auto
  • BMW X1 xDrive20i BUSINESS AUTOMAAT | LEER | STOELVERW. | PDC

    BMW X1

    xDrive20i BUSINESS AUTOMAAT | LEER | STOELVERW. | PDC
    • Bouwjaar:2012
    • Km. stand:90.567
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 16.245,-
    Bekijk deze auto
  • Renault Clio 1.5 dCi ECO LIMITED|AIRCO|CRUISE|PDC|DEALER ONDERHOUDEN

    Renault Clio

    1.5 dCi ECO LIMITED|AIRCO|CRUISE|PDC|DEALER ONDERHOUDEN
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:131.874
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 8.499,-
    Bekijk deze auto
  • Nissan Micra 0.9 IG-T Acenta AIRCO CRUISE APPLE CARPLAY

    Nissan Micra

    0.9 IG-T Acenta AIRCO CRUISE APPLE CARPLAY
    • Bouwjaar:2018
    • Km. stand:25.121
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 12.499,-
    Bekijk deze auto
  • Skoda Octavia 1.2 TSI AMB. BUSINESS NAVI | CRUISE | PDC |

    Skoda Octavia

    1.2 TSI AMB. BUSINESS NAVI | CRUISE | PDC |
    • Bouwjaar:2011
    • Km. stand:175.548
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 6.399,-
    Bekijk deze auto
  • Mercedes-Benz C-Klasse 200 CDI STOELVERW. | AIRCO | GOED ONDERHOUDEN

    Mercedes-Benz C-Klasse

    200 CDI STOELVERW. | AIRCO | GOED ONDERHOUDEN
    • Bouwjaar:2008
    • Km. stand:245.241
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 6.999,-
    Bekijk deze auto
  • Audi A3 Sportback 2.0 TFSI QUATTRO 2x S-LINE|S-TRONIC|250 PK

    Audi A3

    Sportback 2.0 TFSI QUATTRO 2x S-LINE|S-TRONIC|250 PK
    • Bouwjaar:2017
    • Km. stand:92.815
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 26.745,-
    Bekijk deze auto
  • Audi A4 2.0 TFSI S-TRONIC QUATTRO 2x S-LINE CAMERA 211 PK

    Audi A4

    2.0 TFSI S-TRONIC QUATTRO 2x S-LINE CAMERA 211 PK
    • Bouwjaar:2011
    • Km. stand:199.885
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 10.499,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI COMFORT CAMERA STOELVERWAR.

    Volkswagen Passat

    Variant 2.0 TDI COMFORT CAMERA STOELVERWAR.
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:188.823
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 14.295,-
    Bekijk deze auto
  • Volvo V40 1.6 D2 MOMENTUM VIRTUAL DASH | STOELVERW. | PDC |

    Volvo V40

    1.6 D2 MOMENTUM VIRTUAL DASH | STOELVERW. | PDC |
    • Bouwjaar:2013
    • Km. stand:192.494
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 7.999,-
    Bekijk deze auto
  • Skoda Octavia Combi 1.6 TDI BUSINESS NAVI CLIMA PDC TREKHAAK

    Skoda Octavia

    Combi 1.6 TDI BUSINESS NAVI CLIMA PDC TREKHAAK
    • Bouwjaar:2014
    • Km. stand:196.381
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 8.499,-
    Bekijk deze auto
  • Mercedes-Benz C-Klasse Estate 350 E LEASE EDIT. PLUG IN H.|EX BTW

    Mercedes-Benz C-Klasse

    Estate 350 E LEASE EDIT. PLUG IN H.|EX BTW
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:162.556
    • Brandstof:Hybride
    • Prijs:€ 19.299,- Ex BTW
    Bekijk deze auto
  • Chrysler Sebring Cabrio 2.7 V6 LIMITED HARD TOP | LEER | PDC

    Chrysler Sebring

    Cabrio 2.7 V6 LIMITED HARD TOP | LEER | PDC
    • Bouwjaar:2008
    • Km. stand:148.468
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 7.945,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Golf 1.0 TSI Comfort Business

    Volkswagen Golf

    1.0 TSI Comfort Business
    • Bouwjaar:2018
    • Km. stand:84.356
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 15.645,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI HIGHLINE LEER STOELVERW.

    Volkswagen Passat

    Variant 1.6 TDI HIGHLINE LEER STOELVERW.
    • Bouwjaar:2013
    • Km. stand:144.551
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 9.999,-
    Bekijk deze auto