23 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
24-3-2018 01:53:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
De vraagtekens in onze geplaatste review moeten uitroeptekens zijn!!!
24-3-2018 01:26:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Top autobedrijf! Vanaf het kopen en inruilen van onze auto ging alles naar wens. Hadden een euvel aan de auto, helaas net een week buiten de garantie, wat schetst onze verbazing het werd gerepareerd onder de garantie!! Hier kan geen dealer met een showroom vol auto's tegenop. De koffie was goed bij Fiks, maar de service nog beter! Een dikke 10. Dit bedrijf is voor ons de eerste keuze als er weer een andere auto gekocht moet worden??????
29-10-2017 20:06:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Op internet een mooie VW Golf Highline gezien bij autoservice Fikse na een mail e hebben gestuurd met een inruilvoorstel werd ik netjes door de heer Kok gebeld. Al pratende kwamen we tot een toe te betalen bedrag. Na nagedacht te hebben en nog een mail wisseling weer telefonisch met elkaar gesproken en kwamen we aardig dicht bij elkaar. Na een bezichtiging van de VW Golf en een vrijblijvende proefrit zijn we eruit gekomen. Toen we onze VW Golf gingen ophalen stond deze al netjes klaar op ons te wachten en de afspraken over hoe we de auto wilden hebben waren netjes nagekomen. Een monteur van autoservice Fikse heeft netjes onze telefoons gekoppeld aan de auto zodat we dat niet zelf hoefden te doen. Nadeel vond ik wel dat we naar een andere garage moesten om de auto op onze naam te zetten. We rijden nu een paar dagen in de VW Golf en kunnen niets anders zeggen dat we een goede koop hebben gedaan. Goede service, duidelijke uitleg, verstand van zaken en behulpzaam en eerlijk.
14-12-2016 14:19:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantgerichte service. Altijd alles in goed overleg. Consequent uitleg over alle werkzaamheden met daardoor inzicht in de kosten. Aanzienlijk goedkoper dan menig groot bedrijf. Kortom een kleine, maar daardoor volledig te vertrouwen garage, niet uit op winst, maar op eerlijke klantvriendelijkheid.
14-12-2016 14:18:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantgerichte service. Altijd alles in goed overleg. Consequent uitleg over alle werkzaamheden met daardoor inzicht in de kosten. Aanzienlijk goedkoper dan menig groot bedrijf. Kortom een kleine, maar daardoor volledig te vertrouwen garage, niet uit op winst, maar op eerlijke klantvriendelijkheid.
7-12-2016 18:52:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Autoservice Fikse goede kwaliteit vakkundig en klantvriedelijkheid Jan Groothuis uit Doornspijk
3-12-2016 18:24:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
In september een Volkswagen Polo uit 2010 aangeschaft. Alles m.b.t. de aankoop en afhandeling netjes geregeld, er was nog een klein mankementje met de verwarming, dit is gerepareerd voordat we de auto kwamen ophalen. Na een tijdje nog een kleinigheidje met de auto, koelvloeistof lekte. Goed en snel opgelost en viel binnen de garantieperiode, dus super service!
30-8-2016 12:42:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Autoservice Fikse Oldebroek is een klein bedrijf, maar de woorden KWALITEIT, SERVICE en KLANTVRIENDELIJKHEID mogen hier met hoofdletters worden geschreven. Ik heb bij hen in juli een gebruikte Dacia Duster Anniversaire gekocht, en van A tot Z heb ik hier een goed gevoel over. De afspraken werden keurig nagekomen. Het personeel is niet alleen vakkundig, maar ook meedenkend. Zeer vriendelijke en vooral ook betrouwbare eigenaar, die overal bij betrokken is. Kortom: Prima auto bij een prima bedrijf gekocht. Niets dan lof !
4-8-2016 11:34:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vriendelijk personeel. Vakkundig advies. Meedenkend en betrouwbaar. 3 auto's gekocht en altijd keurig onderhouden. Kom zeker terug.
11-12-2015 10:36:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Al jaren klant bij Fikse en heb daar goede ervaringen mee. Reparaties worden goed uitgevoerd en afspraken worden nagekomen, dus betrouwbaar. Fikse onderscheid zich ook door de klantvriendelijkheid. Er is altijd wel ruimte voor reparaties die op korte termijn moeten gebeuren. Prima garage!
11-12-2015 10:35:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goede vlotte service en correcte afhandeling
11-12-2015 10:35:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijke eigenaar van een klein bedrijf. Goed bereikbaar en zichtbaar vanaf de weg. Afspraken zijn bij de verkoop keurig nagekomen.
11-12-2015 10:33:46
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Prima samenwerking, er wordt goed meegedacht. Laagdrempelig, goede service.
11-12-2015 10:33:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Fijne mensen en uitstekende service!
11-12-2015 10:26:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Voorbeeldige garage met vriendelijk personeel. Uitstekende service en aanbevelenswaardig. Maken waar, hetgeen ze beloven en niet duur.
11-12-2015 10:25:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Prima meegedacht, eerlijk, betrouwbaar. Goed en altijd bereikbaar, geen overbodige luxe, maar daar zit ik ook niet op te wachten. Zeer correct en vriendelijk. Ervaring nadat 2 zoons hier al eerder een auto hadden gekocht is uitstekend.
11-12-2015 10:20:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Fikse autoservice is een klein maar betrouwbaar bedrijf. De eigenaar heeft goed meegedacht en is absoluut geen “gladde praatjesmaker” zoals je die wel eens tegenkomt. Ook de afspraken tussen overeenkomst en afleveren die gemaakt zijn, zijn prima nagekomen. Eigenlijk heb ik er niets op aan te merken.
10-12-2015 17:30:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goed en dynamisch bedrijf
10-12-2015 17:30:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Aardige eigenaar die vertrouwen geeft bij de aankoop.
10-12-2015 17:27:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
kom er al jaren. Heb er 3 auto’s gekocht. netjes afgeleverd, goede service en ook onderhoud is goed. reparaties gaan in goed overleg. Zeer vriendelijk personeel je kunt altijd bellen voor informatie en bij nood proberen ze altijd mee te denken.
9-12-2015 15:10:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Een vertrouwd autobedrijf, goede service, vriendelijk personeel Jl. smart Fortwo uit 2007 gekocht, na 1 week stond ik stil omdat de versnellingsbak kapot was. Deze hebben ze zonder problemen uit coulance vervangen.
9-12-2015 15:06:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vorige week vrijdag een clio uit 2003 gekocht, proefrit ging goed, autogekocht zonder garantie. Meteen de dag erna op de snelweg toch opgemerkt dat de auto af en toe raar voelde. Ik mocht maandag meteen langs komen, ze konden het niet meteen vinden dus ik heb de auto achtergelaten en op woensdag werd ik alweer gebeld dat hij klaar stond. Ik heb niks hoeven betalen ondanks dat ik geen garantie had, top service en hele aardige mensen! Nu een week later rijd de auto nog steeds super dus hij is echt goed gemaakt, bedankt autoservice fikse! :)
8-12-2015 11:36:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Betrouwbaar en deskundige personeel!
  • BMW 4 Serie Gran Coupé 420i High Executive automaat|leer|led

    BMW 4 Serie

    Gran Coupé 420i High Executive automaat|leer|led
    • Bouwjaar:2017
    • Km. stand:96.696
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 26.445,- Incl BTW
    Bekijk deze auto
  • Mercedes-Benz C-Klasse Estate 180 PREM PLUS AUTOM. WENSINK ONDERHOUDEN

    Mercedes-Benz C-Klasse

    Estate 180 PREM PLUS AUTOM. WENSINK ONDERHOUDEN
    • Bouwjaar:2018
    • Km. stand:58.513
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 26.445,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen T-Roc 1.5 TSI SPORT AUTOM.|VIR. DASH|APPLE CARPLAY

    Volkswagen T-Roc

    1.5 TSI SPORT AUTOM.|VIR. DASH|APPLE CARPLAY
    • Bouwjaar:2018
    • Km. stand:125.963
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 24.945,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen up! 1.0 move up! BlueMotion AIRCO|NAVI|HISTORIE

    Volkswagen up!

    1.0 move up! BlueMotion AIRCO|NAVI|HISTORIE
    • Bouwjaar:2012
    • Km. stand:219.862
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 3.745,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Golf 1.0 TSI TRENDLINE DEALER ONDERH. | NED. AUTO

    Volkswagen Golf

    1.0 TSI TRENDLINE DEALER ONDERH. | NED. AUTO
    • Bouwjaar:2017
    • Km. stand:83.784
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 13.745,- Incl BTW
    Bekijk deze auto
  • Mercedes-Benz E-Klasse 500 AVANTGARDE LEER |SCHUIFDAK | STOELVERW.

    Mercedes-Benz E-Klasse

    500 AVANTGARDE LEER |SCHUIFDAK | STOELVERW.
    • Bouwjaar:2004
    • Km. stand:234.146
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 6.945,-
    Bekijk deze auto
  • BMW 3 Serie 318i EXECUTIVE AUTOMAAT |18INCH|NAVI|LED|CLIMA

    BMW 3 Serie

    318i EXECUTIVE AUTOMAAT |18INCH|NAVI|LED|CLIMA
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:138.587
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 18.795,-
    Bekijk deze auto
  • Volvo V60 2.0 D3 KINETIC CLIMA|CRUISE|NAVIGATIE|TREKHAAK

    Volvo V60

    2.0 D3 KINETIC CLIMA|CRUISE|NAVIGATIE|TREKHAAK
    • Bouwjaar:2011
    • Km. stand:268.389
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 5.945,-
    Bekijk deze auto
  • Aprilia 1200 Caponord Travel Pack ABS

    Aprilia 1200 Caponord Travel Pack ABS

    • Bouwjaar:2014
    • Km. stand:16.958
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 9.845,-
    Bekijk deze auto
  • Audi A4 Avant 1.8 TFSI PRO LINE CLIMA|CRUISE|6 BAK|TREKHAAK|

    Audi A4

    Avant 1.8 TFSI PRO LINE CLIMA|CRUISE|6 BAK|TREKHAAK|
    • Bouwjaar:2008
    • Km. stand:338.125
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 4.895,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen T-Cross 1.0 TSI LIFE LANE&FRONT ASSIST|APPLE CARPLAY

    Volkswagen T-Cross

    1.0 TSI LIFE LANE&FRONT ASSIST|APPLE CARPLAY
    • Bouwjaar:2019
    • Km. stand:22.113
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 20.945,-
    Bekijk deze auto
  • BMW 3 Serie Touring 320i CL HIGH EXECUTIVE AUTOM 184 PK LEER

    BMW 3 Serie

    Touring 320i CL HIGH EXECUTIVE AUTOM 184 PK LEER
    • Bouwjaar:2017
    • Km. stand:144.430
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 21.945,-
    Bekijk deze auto
  • BMW 2 Serie Active Tourer 218d EXECUTIVE M-PAKKET |19 INCH

    BMW 2 Serie

    Active Tourer 218d EXECUTIVE M-PAKKET |19 INCH
    • Bouwjaar:2015
    • Km. stand:82.690
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 14.445,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Passat Variant 4.0 W8 4MOTION UNIEKE AUTO 275 PK

    Volkswagen Passat

    Variant 4.0 W8 4MOTION UNIEKE AUTO 275 PK
    • Bouwjaar:2003
    • Km. stand:207.194
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 5.495,-
    Bekijk deze auto
  • Opel Zafira Tourer 1.4T COSMO 140 PK ACHTER CAMERA TREKHAAK

    Opel Zafira

    Tourer 1.4T COSMO 140 PK ACHTER CAMERA TREKHAAK
    • Bouwjaar:2014
    • Km. stand:142.787
    • Brandstof:Benzine
    • Prijs:€ 11.945,-
    Bekijk deze auto
  • Seat Leon ST 1.6 TDI STYLE CONNECT NAVI|APPLE CARPLAY|TREKHAAK

    Seat Leon

    ST 1.6 TDI STYLE CONNECT NAVI|APPLE CARPLAY|TREKHAAK
    • Bouwjaar:2015
    • Km. stand:182.372
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 9.495,-
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Golf 1.6 TDI COMFORT BUSINESS PDC V&A APPLE CARPLAY

    Volkswagen Golf

    1.6 TDI COMFORT BUSINESS PDC V&A APPLE CARPLAY
    • Bouwjaar:2017
    • Km. stand:100.312
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 14.499,- Incl BTW
    Bekijk deze auto
  • Volkswagen Golf Variant 1.6 TDI HIGHLINE AD. CRUISE|STOELVERW

    Volkswagen Golf

    Variant 1.6 TDI HIGHLINE AD. CRUISE|STOELVERW
    • Bouwjaar:2014
    • Km. stand:142.959
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 9.945,-
    Bekijk deze auto
  • Audi A3 Limousine 1.6 TDI PRO LINE SPORT | XENON | 18 INCH

    Audi A3

    Limousine 1.6 TDI PRO LINE SPORT | XENON | 18 INCH
    • Bouwjaar:2016
    • Km. stand:118.385
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 15.945,- Incl BTW
    Bekijk deze auto
  • Audi A5 Sportback 2.0 TDI AUTOM. SPORT EDITION + LEER + PDC

    Audi A5

    Sportback 2.0 TDI AUTOM. SPORT EDITION + LEER + PDC
    • Bouwjaar:2015
    • Km. stand:126.089
    • Brandstof:Diesel
    • Prijs:€ 19.945,- Incl BTW
    Bekijk deze auto